LifeSteps.gr

Company of Heroes 3 game review (2023)

Το Company of Heroes 3 είναι ένα από τα πιο πρόσφατα παιχνίδια στρατηγικής πραγματικού χρόνου, που πρόλαβα να δω για λίγο βέβαια, το οποίο αναπτύχθηκε από τη Relic Entertainment και εκδόθηκε από την SEGA που το κυκλοφόρησε το περασμένο έτος τον Φεβρουάριο στις 23. Το συγκεκριμένο παιχνίδι συνεχίζει την επιτυχημένη σειρά των Company of Heroes, προσφέροντας μια φανταστική εμπειρία πολέμου και στρατηγικής σε ένα περιβάλλον κατά την διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Η βασική ιδέα του παιχνιδιού επικεντρώνεται στον εκσυγχρονισμό της πολεμικής τέχνης κατά την διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να διαχειριστούν τις ένοπλες δυνάμεις διαφόρων χωρών με τα υπέρ και τα κατά τους και να χρησιμοποιήσουν στρατηγικές που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια αυτής της συγκλονιστικής περιόδου της ιστορίας.

Μια από τις σημαντικότερες προσθήκες στο παιχνίδι είναι η παρουσία του Mediterranean Theater (Μεσογειακού Θεάτρου πολέμου), που περιλαμβάνει τη Βόρεια Αφρική και τη Μεσόγειο, προσφέροντας νέα μέτωπα και τακτικές για τους παίκτες να εξερευνήσουν. Το παιχνίδι επίσης προσφέρει μια ποικιλία από διάφορα μέρη, όπως αστικά περιβάλλοντα, ερήμους και βουνά, επιτρέποντας στους παίκτες να χρησιμοποιήσουν το περιβάλλον προς οφελός τους ώστε να εκμεταλλευτούν τα τοπία για στρατηγικούς σκοπούς.

Οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τις δυνάμεις τους απο μια μεγάλη ποικιλία μονάδων και να αναπτύξουν την τακτική τους σε μάχες μεγάλης κλίμακας. Φυσικά, οι μονάδες διαθέτουν τις δικές τους μοναδικές ικανότητες ενώ δεν λείπουν και οι ειδικές μονάδες οι οποίες είναι διαθέσιμες ανά πολεμικό στρατόπεδο.

Επιπλέον, το "Company of Heroes 3" προσφέρει μια εντυπωσιακή γραφική αναβάθμιση από τα προηγούμενα της σειράς, ενσωματώνοντας τεχνολογίες τελευταίας γενιάς για να δημιουργήσει μια ρεαλιστική και εντυπωσιακή εικόνα των πεδίων μάχης και των μονάδων.

Συνολικά, το Company of Heroes 3  αυτή την στιγμή που γράφω την παρουσίαση του κοστίζει πολλά αλλά υπόσχεται να προσφέρει στους παίκτες μια συναρπαστική εμπειρία στρατηγικής, εμπνευσμένη από την ιστορία του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, με φοβερά γραφικά, ποικιλία τοπίων και κρατών διαθέσιμων, καθώς και μια εκσυγχρονισμένη προσέγγιση της σειράς ώστε να ικανοποιεί και αυτούς που έχουν καλά συστήματα για να το απολαύσουν, μια πολεμική σειρά που αγαπήθηκε από τους φίλους των στρατηγικών παιχνιδιών παγκοσμίως.

Βαθμολογία που θα του βάλω  9/10 αδιαφορώντας για τις μέτριες κριτικές που δέχεται από πολλούς χρήστες. Δεν το έχω τερματίσει λόγω έλλειψης χρόνου αλλά πιστεύω να το κάνω σύντομα. Έχει και ωραίο multiplayer όπως οι προκάτοχοι του να μην το ξεχνάμε και αυτό.

Exit mobile version